Varmepumper og varmepumpe service i Nordjylland

Montage af varmepumpe

Hvad end du befinder dig Aalborg, Jammerbugt eller øvrigt sted i Nordjylland, kommer gerne ud både når det gælder montage af varmepumpe og service heraf.

Hos Blik og VVS Aalborg og Blik og VVS Jammerbugt har vi stor erfaring indenfor rådgivning, salg og montering af varmepumper i Aalborg og øvrige Nordjylland.

Kontakt os på 98 14 19 00 for en uforpligtende snak, hvis du overvejer en varmepumpe til sommerhuset eller din bolig.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Varmepumper monteres udnytter energien i luften, som omdannes til varme i dit hjem. Selvom opvarmningsformen bruger el er varmepumper stadig et langt mere miljørigtigt, og billigt alternativ til elvarmere.

Varmepumper kan i dag benyttes i de fleste danske hjem, hvor der er tre forskellige typer af systemer: luft-til-vand, luft-til-luft og jord-til-vand.

Hos Blik og VVS Aalborg tilbyder vi professionel varmepumpeservice i Nordjylland. Vi har samlet et udvalg af markedets bedste varmepumper, så du kan finde den løsning, som passer til dit behov. Derudover sørger vores kompetente VVS-eksperter også for den korrekte montering og installation.

 

Luft-til-vand varmepumpe

Denne varmepumpe omdanner luften udenfor til mere varme, og kan også bruges til opvarmning af vand. Derudover er pumpen hurtig at installere og fylder ikke nær så meget som andre varmepumpesystemer.

Luft-til-luft-varmepumpe

Denne type vandpumpe bruges ofte i sommerhuse og almindelige parcelhuse. Pumpen fungerer ved, at den trækker varmen ud af udeluften og omdannes til en behagelig indevarme.

Jord-til-vand varmepumpe

Denne løsning er højeffektiv end de øvrige pumper, men den koster også mere at installere. Det er nødvendigt at grave en slange ned i græsplænen, som forbindes til varmepumpen i huset. Her er det energien fra jorden, som omdannes til varme i huset.

Husets isolering og vedligeholdelse

Uanset hvilken varmepumpe, du skal have er det vigtigt, at huset er velisoleret. Hvis husets isolering halter, så slipper varmen ud og resulterer i en større varmeregning. Derudover vil et dårligt isoleret hus betyde, at varmepumpen vil køre ustabilt, og dens levetid forkortet.

For yderligere at sikre pumpens levetid anbefales det, at systemet eftertjekkes af en autoriseret installatør mindst en gang om året.

5 skarpe årsager til, at du bør vælge en varmepumpe:

  1. Bidrag til grøn omstilling: varmepumpen er uden tvivl den grønne løsning, da man netop bruger den energi der er i luften og jorden til miljørigtigt producere vandt vand og varme i hjemmet.
  2. Få energitilskud: Som privat boligejer kan du søge om tilskud som led i energiforbedring.
  3. Spar penge: Du får langt billigere opvarmning med en varmepumpe, hvorimod gas, olie og el er stadigt stigende varmekilder.
  4. Øg boligens værdi: At benytte en varmepumpe som energikilde i hjemmet, kan forsøge din boligs værdi
  5. Vedligeholdelse: En varmepumpe har ofte en levetid på mere end 15 år – og det er uden af skulle rende og vedligeholde, rengøre og påfylde – som f.x. med et pillefyr. Dog er det en god ide at tegne en serviceaftale med et årligt eftersyn.

Blik og VVS logo

blik aalborg