Facadebeklædning

Hos Blik og VVS Aalborg udfører vi alt facadebeklædning i kobber, zink og aluminium på private huse såvel som erhvervs- og industribygninger.
Den rigtige facadebeklædning giver dit nye hus et flot ydre eller det gamle hus nyt liv. Vi har samtidig specialiseret os i levering og montering af vedligeholdelsesfrie materialer, så du ikke behøver at bruge tid på husets facade, når først det er monteret.

Hvorfor investere i facadebeklædning?

Facadebeklædning er populært på moderne nybyggerier, og derfor vælger mange at investere i beklædning til huset, når der skal bygges helt nyt.
Hvis du blot laver en tilbygning, er facadebeklædning også en måde at lave en stilmæssig lighed mellem en ny og gammel bygning. Derudover har mange også blot lyst til at give huset et æstetisk løft, som giver bygningen nyt liv.

Facadebeklædning i Kobber

Kobber er en af de mest benyttede metaller gennem historien, og bruges dermed i dag som en moderne beklædning til eksempelvis større villaer og erhvervsbygninger. Kobber vil patinere over tid, men du kan også vælge at få metallet patineret inden montering, da det også hjælper med at lukke overfladen helt tæt.

 

Facadebeklædning i Zink

Zink er et tidløst valg af beklædning til dit hus. Materialet er vedligeholdelsesfrit, og det holder dit hus tæt i mange år frem. Derudover kan zink også kombineres med mange forskellige stilretninger, og passer derfor til de fleste hustyper.

Facadebeklædning i Aluminium

Aluminium er et andet velegnet materiale til facadebeklædning. Med aluminium kan den æstetiske stil i høj grad tilpasses gennem eksempelvis våd- og pulverlakering.
Derudover har materialet en lang levetid, er slidstærkt overfor korrosion, og det er miljøvenligt ved eventuel bortskaffelse.

Kontakt os for at høre mere om vores løsninger inden for facadebeklædning

Vores blikkenslagere har stor erfaring indenfor levering og montering af facadebeklædning. Vi sidder klar ved telefonen, så du er velkommen til at kontakte os i dag for en uforpligtende snak på 98 14 19 00.