Hvordan skal huset opvarmes?

Opvarmningsmuligheder til boligen

I Danmark har vi mange forskellige energikilder og måder at opvarme vores hjem. Men med så mange muligheder, er der også tilsvarende mange spørgsmål som man ønsker svar på, såsom: “Hvad kan lade sig gøre i mit hus?”, “Hvor sparer jeg mest på min varmeregning?” Hvor sparer jeg mest på installation?”, “Hvad er den mest miljørigtige varmekilde?”

Går du og overvejer hvordan du bør opvarme huset, så står vi klar med gode råd, og svar på alle dine spørgsmål. Og sammen sørger vi for at finde den bedste løsning til dine behov.

Energikilder til opvarmning af huset

Vi forhandler produkter inden for:

Vi forhandler kun markedets bedste produkter, som sikrer dig en løsning der holder i mange år frem.

 

 

Gulvvarme erstatter radiatorerne i huset, og frigiver dermed også plads i boligen. Derudover anser mange også varmeløsningen som den mest behagelige, på grund af det lune gulv.

Jordvarme er dyrere at installere, da en såkaldt jordslange blandt andet skal graves ned. Det er dog også en varmekilde hvor man efterfølgende kan ende med at spare over halvdelen af den nuværende varmeregning.

Varmepumper er både miljøvenlige og mindre ressourcekrævende at installere. Pumpen hiver varmen ud af luften udenfor, og veksler det til varme i huset. Derfor installeres selve pumpen også på ydermuren, og medfører også en smule støj.

Kontakt os for en uforpligtende snak
En ny opvarmningsløsning er en stor boliginvestering. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til en fagmand tidligt i forløbet.

Hos Blik og VVS Aalborg sidder vi klar til at hjælpe dig videre i processen. Derudover sørger vores autoriserede VVS-eksperter også for al levering og installation, som lever op til kravene i byggelovgivningen

Ring for en uforpligtende samtale på 98 14 19 00.