Quooker – Køkkenarmaturer med indbygget vandvarmere

Vandhane med kogende vand fra Quooker

Hos Blik og VVS hjælper vi gerne med køb, service og montering af din nye quooker vandhane og armatur. Et quooker armatur med kogefunktion fås med en 3-i-en funktion funktioner:

  • tapning af koldt vand
  • tapning af varmt vand
  • tapning af kogende vand

Således slipper du for at opbevare vand i køleskabet, ventetiden med at bringe vand i kog og generelt unødvendigt vandudslip. Lyder det som noget for dig, hjælper vi gerne med levering og montering af quooker.

Hvilken quooker skal man vælge?

Vi udbyder køkkenarmaturer, der kan opvarme 4-8 liter vand til kogepunktet. Her gælder det blot om at vælge den vandhane, som bedst passer til dig og din families behov. Har du en stor familie, vil en vandhane, der kan opvarme 8 liter vand være at foretrække, når det bl.a. gælder madlavning.

Med denne form for vandhane er det selvfølgelig en god idé at sørge for børnesikring, så de kære små ikke tænder for det kogende vand ved at uheld.

 

Hvorfor skal man købe en quooker?

En quooker kan både være med til at sænke dit vandforbrug og dermed vandregning samt gøre hverdagen nemmere. Med mulighed for at tappe kogende vand direkte af vandhanen behøver du ikke længere vente på, at vandet bringes i kog på komfuret eller i elkedlen. På den måde bliver det nemmere at koge pasta eller grøntsager til aftensmaden, lave kaffe til gæsterne, eller endda udføre en hurtig rengøring, hvor varmt vand er nødvendigt.

Benytter du en almindelig vandhane frem for et quooker armatur med indbygget kogefunktion, vil du typisk lade 1-5 liter vand gå til spilde, før vandet skifter til den ønskede temperatur. Med en quooker installeret kan du nemt og hurtigt få vand i den temperatur, du ønsker. 

Installering og levering af quooker

Vi kan både levere din quooker vandhane og installere den for dig. Ønsker du at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os.