Quooker – Køkkenarmaturer med indbygget vandvarmere

Quooker – Køkkenarmaturer med indbygget vandvarmere

Vi udbyder køkkenarmaturer der kan opvarme 4-8 liter vand til kogepunktet. Her gælder det blot om at vælge den vandhane der passer til dig og din families behov. Har du en stor familie, vil en vandhane der kan opvarme 8 liter vand være at foretrække, når det bl.a. gælder madlavning.

Køkkenarmatur med kogefunktion – og vandbesparelse
Benytter du en typisk almindelig vandhane i stedet for et køkkenarmatur med indbygget kogefunktion, vil du typisk lade 1-5 liter vand gå til spilde, før vandet skifter til den ønskede varme temperatur. Her vil et køkkenarmatur være en fordel, hvis du har fokus på vandbesparelser, da du bl.a. med et køkkenarmatur kan benytte kogende vand til at blande op med kold/lunken vand, indtil du når den temperatur du foretrækker.

Spar tid i hverdagen med kogende vand i vandhanen
En vandhane med kogende vand gør det muligt for dig at spare tid i hverdagen, da du blot skal dreje på vandhanen for at få kogende vand, præcis når du har brug for det. SLUT med vente på at vandet koges op via en kogeplade.

 

Det er nu nemmere at koge pasta eller grøntsager til aftensmaden, lave kaffe til gæsterne, eller endda udføre en hurtig rengøring, hvor varmt vand er nødvendigt.

Med denne form for vandhane er det selvfølgelig en god idé at sørge for børnesikring, så de kære små ikke tænder for det kogende vand ved at uheld.

3-1 kogende vandhane
Et køkkenarmatur med kogefunktion fås med 3 funktioner: tapning af koldt vand, varmt vand og kogende vand – tappet direkte fra vandhanen.

Hør mere
Vi kan både levere din quooker vandhane, men også installere den for dig. Ønsker du at høre mere så tøv ikke med at kontakte os.