Ny vandhane til badeværelse

Mangler du et nyt armatur til badeværelset? Så har Blik og VVS helt sikkert, det du skal bruge. Vi forhandler et stort udvalg af armaturer af høj kvalitet og kan skaffe de fleste farver og mærker hjem. Har spørgsmål til produkterne eller din ordre, så står vores dygtige medarbejder altid til rådighed for at hjælpe dig bedst muligt. 

Udvalg af vandhaner – stil og funktion

Vores butik byder på et væld af lækre designs og praktiske funktioner. Vi har samlet et stort sortiment af vandhaner og blandingsbatterier, som det også kaldes et brusearmatur. Et blandingsbatteri blander det varme og kolde vand, så det vand, der kommer ud af bruseren har præcis den temperatur, som du ønsker.

Når du skal vælge blandingsbatteri eller armatur til bruseren, bør du først og fremmest overveje, hvorledes du ønsker en fast bruser eller et blandingsbatteri med håndbruser. Derudover kan du også overveje om bruseren skal have vandsparefunktion eller om den skal være særlig robust.

Til børnefamilien

Kravene til blandingsbatteriets funktionalitet afhænger også af, hvem der primært bruger badeværelset. Hvis det fortrinsvis er voksne, er du knap så begrænset af funktionalitet. Men hvis vandhanen også skal benyttes af børn, kan der være visse overvejelser, som du bør medtænke. Alt efter hvor gamle børnene er, skal du overveje om dit blandingsbatteri skal have et eller to greb. Med ét greb kan det være lettere for børnene at regulere temperaturen, så de hverken får for varmt eller for koldt vand.

Derudover er der også mulighed for berøringsfrie vandhaner, som både er lette at benytte, som fylder mindre, og som er det mest hygiejniske valg til badeværelset.

Retro vandhane, Berøringsfri armatur eller noget helt tredje?

En vandhane med to greb er blevet populær igen, og signalerer eksempelvis et mere retro og nostalgisk udtryk. Er du til den nordiske look, så er vandhaner med et enkelt greb eller berøringsfrie haner et mere minimalistisk og moderne valg.

Hos Blik og VVS har vi et bredt sortiment af armaturer i forskellige stilarter. Vi forhandler vandhaner i krom, kobber, stål samt armaturer i sort og messing. Mulighederne er mange og vi kan skaffe de fleste produkter og mærker hjem, således det matcher dine ønsker og øvrige indretning.

Populære mærker: Oras og Grohe armatur

Vi forhandler en række anerkendte mærker såsom Grohe amatur og Oras.

Tyske Grohe er en af de førende på markedet inden for salg af køkken- og badeværelsesarmaturer. Produkterne er udviklet med øje for funktionalitet og kvalitet, hvilket garanterer en lang levetid.

Du finder ligeledes et udvalg af produkter fra Oras, der producerer stilrene og klassiske vandhaner og blandingsbatterier. Derudover forhandler vi armaturer fra Vola, Dornbract, Børma og Damixa og vi supplerer løbende vores udvalg med spændende nyheder, hvorfor du med fordel kan tage et kig i vores butik.

Besøg os og se vores udvalg

Besøg vores VVS butik beliggende Karlskogavej i Aalborg og se det store udvalg. Her kan du finde din nye vandhane, der passer til din stil, og til dine ønsker om funktion. Du kan også finde inspiration i vores udstilling af bademiljøer.

…eller kontakt os

Har du spørgsmål, så er du også meget velkommen til at kontakte os på 98 14 19 00. Vi sidder klar med gode råd og vejledning.