Ny vandhane til badeværelset

Ny vandhane til badeværelset

Design, funktionalitet, hygiejne. Der er flere faktorer man bør medtænke, når vandhanen på badeværelset skal udskiftes. Vi har samlet et stort sortiment af vandhaner og blandingsbatterier, som det også kaldes, fra de mest populære mærker såsom Grohe og Oras.

Vores store udvalg byder på et væld af lækre designs og praktiske funktioner. Derudover sørger vi også gerne for både levering og montering af din nye vandhane.

Du skal blot vælge hvilken en der passer til dit badeværelse, og i den forbindelse er der et par overvejelser du skal gøre dig:

Når vandhanen på badeværelset skal skiftes ud

Badeværelset og vandhanens stil
Vandhanen er ofte en meget central del af dit badeværelse, og er stilmæssigt derfor en stor del af rummets samlede udtryk. Hvis det kun drejer sig om udskiftning af blandingsbatteriet, er det vigtigt at overveje hvordan den nye hane skal passe ind i forhold til de øvrige armaturer, håndvask og så videre.

En vandhane med to greb er blevet populære igen, og signalerer eksempelvis et mere retro og nostalgisk udtryk. Er du til den nordiske stil, er vandhaner med et enkelt greb, eller berøringsfrie haner det mere minimalistiske valg.

 

 

Vandhanens funktionalitet
Kravene til blandingsbatteriets funktionalitet afhænger også af hvem der primært bruger badeværelset. Hvis det fortrinsvist er voksne, er du knap så begrænset af funktionalitet. Men hvis vandhanen også benyttes af børn, kan der være visse overvejelser.

Alt efter hvor gamle børnene er, skal du overveje om blandingsbatteriet skal have et eller to greb. Med ét greb kan det være lettere for børnene at regulere temperaturen, så de hverken får for varmt eller for koldt vand. Derudover er der også muligheden for berøringsfrie vandhaner, som både er lette at benytte, fylder mindre og er det mest hygiejniske valg til badeværelset.

Besøg vores butik og se det store udvalg, og find vandhanen der passer til din stil og ønsker om funktion. Du kan også finde inspiration i vores udstilling af bademiljøer.

Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte os
på 98 14 19 00. Vi sidder klar med gode råd og vejledning.