Ny vandhane til badeværelset

Ny vandhane til badeværelset

Design, funktionalitet og hygiejne. Der er flere faktorer, man bør medtænke, når vandhanen på badeværelset skal udskiftes. Vi har samlet et stort sortiment af vandhaner og blandingsbatterier, som det også kaldes, fra de mest populære mærker såsom Grohe og Oras.

Vores store udvalg byder på et væld af lækre designs og praktiske funktioner. Derudover sørger vi også gerne for både levering og montering af din nye vandhane.

Du skal blot vælge, hvilken en der passer til dit badeværelse, og i den forbindelse er der et par overvejelser, du skal gøre dig.

Når vandhanen på badeværelset skal skiftes ud

Badeværelset og vandhanens stil
Vandhanen er ofte en meget central del af dit badeværelse, og er stilmæssigt derfor en stor del af rummets samlede udtryk. Hvis det kun drejer sig om udskiftning af blandingsbatteriet, er det vigtigt at overveje, hvordan den nye hane skal passe ind i forhold til de øvrige armaturer, håndvask og så videre.

En vandhane med to greb er blevet populær igen, og signalerer eksempelvis et mere retro og nostalgisk udtryk. Er du til den nordiske stil, så er vandhaner med et enkelt greb eller berøringsfrie haner det mere minimalistiske valg.

 

 

Vandhanens funktionalitet
Kravene til blandingsbatteriets funktionalitet afhænger også af, hvem der primært bruger badeværelset. Hvis det fortrinsvis er voksne, er du knap så begrænset af funktionalitet. Men hvis vandhanen også skal benyttes af børn, kan der være visse overvejelser, som du bør medtænke.

Alt efter hvor gamle børnene er, skal du overveje om blandingsbatteriet skal have et eller to greb. Med ét greb kan det være lettere for børnene at regulere temperaturen, så de hverken får for varmt eller for koldt vand. Derudover er der også mulighed for berøringsfrie vandhaner, som både er lette at benytte, som fylder mindre, og som er det mest hygiejniske valg til badeværelset.

Besøg vores butik og se det store udvalg. Her kan du finde vandhanen, der passer til din stil, og til dine ønsker om funktion. Du kan også finde inspiration i vores udstilling af bademiljøer.

Har du spørgsmål, så er du også meget velkommen til at kontakte os
på 98 14 19 00. Vi sidder klar med gode råd og vejledning.