Inddækninger

Inddækninger

Korrekt monterede inddækninger sørger for at holde dit tag tæt og dit hus fri for regn- og fugtskader. Blik og VVS Aalborg har erfaring med alle former for dækninger omkring dit tag, skorsten, tagvinduer, kvist og meget mere.

 

Levering og montering af inddækninger

Vi leverer og monterer dine inddækninger, og vi sikrer ligeledes, at der ikke findes utætheder i dit tag. Derudover sørger vi for korrekt opmål og udregning, således at vi tilpasser inddækningerne præcist til dit tag.

Med de rigtige inddækninger er du godt på vej til at sikre dit tag i mange år frem. Samtidig vil inddækningerne både være flotte, vedligeholdelsesfrie og med en lang holdbarhed.

 

Har du brug for inddækninger? Hold øje med dit tag

Det er uhyre vigtigt, at taget holder tæt for regn og fugt, da det ellers kan have store konsekvenser for både taget men også resten af huset.

Hvis fugten får lov at brede sig, kan det betyde, at hele taget skal udskiftes. I værste tilfælde kan du være nødsaget til at udskifte tagspær samt indvendige vægge og lofte.

 

Derfor skal du med jævne mellemrum tjekke dit tag for fugt, og her råder vi dig til at tjekke:

  • Revner i taget
  • Utætheder ved inddækningerne
  • Utætheder ved rygningen (toppen) af taget
  • Utætheder omkring nedløbsrør og tagrender
  • Utætheder ved ovenlys
  • Utætheder ved skotrenden

Tjek dit tag én gang om foråret samt én gang om efteråret og reager hvis du får en mistanke om en begyndende fugtskade. Jo ældre taget er, jo oftere bør du tjekke for fugt.

Utætheder ved inddækningerne kan være forårsaget af den naturlige nedbrydning og elementer såsom løsrevne grene og monteringsfejl.

Vores blikkenslagere har stor erfaring inden for korrekt montering af inddækninger, og du kan derfor være sikker på, at dit tag holder tæt.

Kontakt os for en uforpligtende snak. Det gælder også, hvis du blot er bekymret for, om taget er utæt. Ring på 98 14 19 00