Blikkenslager alt i blikarbejde

Blikkenslager – alt i blikarbejde

Hos Blik og VVS Aalborg udfører vores erfarne blikkenslagere alt inden for blik- og rørarbejde i zink, kobber og aluminium.

Vi går til alle opgaver med stor faglig stolthed, hvor grundighed og kvalitet er grundpillerne i vores arbejde. Derudover benytter vi den nyeste viden indenfor blikkenslagerfaget der, sammen med de nyeste værktøjer, sikrer de bedste resultater.

Godt blikarbejde kræver en professionel blikkenslager

Vi vægter både kvalitet og æstetik højt, hvilket er vigtigt, når arbejdet indebærer zink, kobber, aluminium og stål. Ridser og skrammer ses tydeligt, og derfor bør man altid lade en blikkenslager levere og montere. På denne måde sikrer man de bedste og flotteste resultater, som holder i mange år frem.

Din blikopgave

Vi søger altid efter at opfylde dine ønsker, og vi tilbyder ligeledes kompetent rådgivning både før, under og efter endt opgave. På denne måde sikrer vi i fællesskab de bedste forudsætninger for et holdbart og æstetisk flot resultat.

Vores blikarbejde spænder bredt, og vi tilbyder blandt andet montering og levering

  • Tagrender: Få ledt vandet væk fra huset, og undgå fugtskader
  • Nedløbsrør: Med til tagrenderne hører også de rigtige nedløbsrør, der slutter sig tæt om tagrenderne
  • Inddækninger: Vi udfører de fleste inddækninger, som er lige fra tag til skorsten
  • Facadebeklædning: Vi giver det nye hus karakter eller det gamle hus nyt liv med lækre facadebeklædninger.

Vælg under menuen i toppen, og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Blik og rør

Vi har mange års erfaring med arbejde inden for blik og rør, og vi kan derfor varetage et stort udvalg af opgaver omhandlende alt fra nedløbsrør og tagrender m.fl. Vores opgaver inden for blik og rør omhandler alt fra levering og montering af nedløbsrør til udskiftning eller reparation af tagrender og meget mere. Vi ved nemlig, hvor vigtigt disse rør er for dit hus’ levetid. Rørene er nemlig den måde, hvorpå vandet bliver ført væk fra dit hus. Det kan have store konsekvenser for din bolig, hvis dine nedløbsrør og tagrender ikke fungerer 100%, da det kan ende ud i vand- og fugtskader, hvis rørene er stoppede eller utætte. 

Lad derfor os stå for dit blik- og rørarbejde i Aalborg. Vi går aldrig på kompromis hverken på kvaliteten eller den gode service. 

 

Blikkenslagerarbejde i hele Danmark – privat og erhverv

Vores blikkenslagere dækker hele Aalborg og omegn samt resten af landet, og vi tilbyder løsninger indenfor private boliger men også erhvervsbygninger, kontorer, lagerhaller og meget mere. 

Vi er meget mere end blik

Vores kompetente team udfører, udover blikarbejde, også de fleste opgaver indenfor badeværelse, vand samt varme og klima. Kontakt os på 98 14 19 00 for en uforpligtende snak om din opgave, og sammen finder vi den bedste løsning. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at tage dit