Blikkenslager - alt i blikarbejde

Blik og rør

Ved Blik og VVS Aalborg udfører vores erfarne blikkenslagere alle opgaver indenfor blik- og rørarbejde i materialer af zink, kobber og aluminium. Vores blikarbejde spænder bredt, hvor vi tilbyder hjælp indenfor montering, levering, akutopgaver samt kompetent rådgivning før, under og efter endt opgave. 

Blikkenslagerarbejde kan give dine bygningsfacade et frisk pust, så det kommer til at fremstå bedre udadtil. En veludført blikopgave er vedligeholdelsesfrit, holdbart og til stor økonomisk gavn. Hos Blik og VVS Aalborg kan du se frem til at få udført et godt stykke arbejde af kompetente blikkenslagere, der kan sit kram.

Vi er erfarne indenfor fagområdet og benytter os af de nyeste værktøjer og teknikker for at sikre de bedste resultater. Grundighed og høj kvalitet er grundstenene for vores arbejde og afspejles i udførelsen af vores opgaver. 

Din blikkenslager i Nordjylland

Vores afdelinger er beliggende i Jammerbugt og Aalborg – søger du derfor blikkenslager Aalborg, kommer vi gerne ud. Ingen distance er for stor til os, så derfor kører vores blikkenslagere også gerne ud i resten af landet og hjælper med løsning af dine blikopgaver.

Vi tilbyder løsninger inden for privat og erhverv, hvad enten det drejer sig om boliger, lagerhalle eller kontorlokaler. Vores blikarbejde spænder bredt, for vi kender til vigtigheden i at vedligeholde sin bygning og ikke mindst de konsekvenser, der kan komme ved nedprioritering.

Erfarne og kompetente blikkenslagere

Vores erfarne blikkenslagere holder sig altid opdateret og uddannet, så de altid benytter den nyeste viden indenfor faget. Ved at kombinere det førnævnte med det rigtige værktøj, så er du sikret de bedste resultater med materialer i topkvalitet, der leverer et flot og mindeværdigt resultat, der holder i mange år.

Med vores professionelle blikkenslagere kan du lægge bekymringerne på hylden. Vi vægter både æstetik og kvalitet højt i vores arbejde og bestræber os på at varetage dine ønsker bedst muligt, så du får den bedste oplevelse hos os. Faglig stolthed, grundighed og kvalitet er kerneværdier hos os. Lad derfor os stå for dit blik- og rørarbejde. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller den gode service.

Service og blikkenslagerarbejde 

I forbindelse med vores blikarbejde tilbyder vi både montering og levering. Vi har erfaring med at håndtere en lang række opgaver indenfor blikopgaver, hvorfor vi gerne hjælper med alt fra tagrender, nedløbsrør, inddækninger, facadebeklædning og meget mere.

Det er vigtigt at vedligeholde og varetage rørene i din bolig, da de er med til at lede vandet væk og dermed sikre dine lokaler eller private hjem bedst muligt. Med funktionelle rør i høj kvalitet kan du således forebygge eventuelle skader.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille hos os. Vi er meget mere end blik, for god service og kunderelationer vægter højt hos Blik og VVS Aalborg. Vores kompetente team udfører de fleste opgaver, hvor vi sammen finder netop den løsning, der bedst opfylder dine behov.