Levering og montering af badekar

Levering og montering af badekar

Et badekar kan være en bekvem og funktionel tilføjelse til dit badeværelse. Og så er det de færreste der ikke sætter pris på et dejligt varmt karbad.

Det er en lille luksus i hverdagen, som man bør unde sig hvis man har muligheden. Mange bruger det som afslapning efter en lang dag, mens børnefamilier helt sikkert også vil opleve mange hyggelige stunder i badekaret.

Vi har samlet et væld af forskellige kar samt tilbehør og armaturer, så du kan finde netop det der passer til dit badeværelse.

Et nyt badekar er et af de større tilføjelser til et badeværelse. Derfor sørger vi også både for montering og installation, så karet er klar til benyttelse.

Hvilket badekar bør du vælge?
I dag kan du få badekar i forskellige størrelser og former, og derfor findes der i højere grad også kar til mindre badeværelser.

Størrelse og indretning af dit badeværelse spiller selvfølgelig en rolle, når du skal vælge dit badekar. Derudover er det også vigtigt at medtænke badeværelsets øvrige stil, når valget skal falde på den rigtige løsning.

 

Du kan blandt andet vælge om badekarret skal være rundt eller rektangulært, eller om det skal være et hjørnekar. Derudover forhandler vi også fritstående badekar, som giver dit badeværelse et eksklusivt look. Det kræver dog også et badeværelse af en vis størrelse, og et korrekt placeret afløb.

Det kan også være at boblerne lokker, og derfor har vi også samlet et sortiment af spabade her.

Lad os hjælpe dig med at finde dit nye badekar
Vi står klar med råd og vejledning om dit nye badekar. Derudover kan du, i vores butik på Indkildevej, se vores udstilling af forskellige bademiljøer, hvor du får et indtryk af hvilken løsning der også passer til dit badeværelse.

Efter nogle magre år, er badekaret igen blevet uhyre populært hos danskerne. Og uanset hvem man er, vil et badekar indbyde til hyggelige og sjove stunder.

Kontakt os på 98 14 19 00.