Levering og montering af radiator

Ny radiator?

Står du og mangler ny radiator? Hos Blik og VVS Aalborg har vi samlet nogle af markedets bedste mærker indenfor radiatorer. Derudover sørger vi også levering og montering, så det eneste du skal er at vælge.

I dag kan du få radiatorer i mange forskellige designs og former. Du kan i højere grad selv bestemme om radiatoren børe være højere eller lavere, om du ønsker lameller eller ribber osv. Det handler i høj grad om din egen og husets øvrige stil, når du skal vælge din nye radiator.

I forbindelse med valget, er der dog også et par overvejelser som du kan gøre dig, hvilket vil hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Hvor stor bør radiatoren være?

Størrelsen af radiatoren afhænger rummets størrelse, vinduernes tæthed, husets isolering og ydervæggene i rummet. Alt dette tages med i en præcis udregning, som finder ud af hvilken størrelse der passer bedst i dit hjem.

Der skal derudover også tages højde for husets varmekilde. Der vil ofte være forskel på radiatorens størrelse og udformning, alt efter om man eksempelvis har luftpumpe, eller et gasfyr.

 

Vi foretager udregningen, så du kan være sikker på at du får en radiator som kan varme rummet op, uden at være for stor.

Hvor bør radiatorerne placeres?

Hvis det er muligt, bør radiatorerne placeres under dine vinduer. Uanset hvor gode dine vinduer er, vil der altid slippe kold luft ind af sprækkerne.

Den kolde luft vil bevæge sig nedad, som så vil møde den opadgående varme luft fra radiatoren. Og dette er hvad der skaber cirkulationen af luft i rummet, som også danner et godt indeklima.

Det er ikke altid muligt at placere radiatoren under vinduet, og her vil det altid handle om at placere radiatoren så tæt på vinduet som muligt.

Kontakt os for råd og vejledning

Vi sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Kontakt os på 98 14 19 00, for en gratis og uforpligtende samtale.