Nyt badeværelse eller renovering?

Nyt badeværelse eller renovering?

Trænger badeværelset til en kærlig hånd?
Blik og VVS Aalborg tilbyder fuld service med salg, levering og montering af dine nye badeværelseselementer.

Uanset om der er tale om en total renovering af badeværelset eller blot en udskiftning af vandhanen, står vi klar med hjælp og rådgivning, som sikrer dig den bedste løsning.

Vores eksperter har mange års erfaring indenfor arbejdet med badeværelser, og benytter sig dermed af den nyeste viden og de bedste værktøjer indenfor faget. Sammen finder vi den bedste løsning til netop dit badeværelse.

Gode råd når du skal have nyt badeværelse
Et nyt badeværelse kan være en fantastisk renovering af huset, men projektet stiller også høje krav til en udførlig planlægningsfase, ordentlige materialer og en grundig udførelse.

Planlægningsfasen
Det kan være svært at vide, hvad den bedste løsning til badeværelset er.
Et godt udgangspunkt er dog at overveje, om det er nødvendigt med en komplet renovering, om badeværelset skal ligge et andet sted i huset, eller om det er nok at skifte de gamle armaturer ud?

Du skal også overveje, hvordan det nuværende badeværelse fungerer i hverdagen. Derudover skal du vurdere, hvad der er godt og skidt, og om der er ting, som du savner i den daglige brug?

Her skal du også medtænke de vaner, som du og din familie har på badeværelset, og om rummet skal kunne benyttes af flere på én gang. Dette vil blandt andet have betydning for valg af materialer.

Vi har samlet en udstilling af bademiljøer, som kan hjælpe dig med at finde dit drømmebadeværelse.

Materialer
Der er et væld af materialer at vælge mellem, og her handler det i høj grad om dit temperament i forhold til stilen men også anvendeligheden.

Man kan eksempelvis have forskellige præferencer alt efter, om man bor en eller to personer sammen, eller om man er en ung børnefamilie.

Udførelse
Der er ofte flere installationer, der kræver autoriserede håndværkere. Vi anbefaler, at du tager kontakt til en håndværker tidligt i processen, og dermed lader professionelle håndtere eventuelle installationer. På den måde vil du også være i overensstemmelse med eventuelle lovmæssigheder og forsikringsbetingelser.

Alt i armaturer og sanitet til dit badeværelse
Vi tilbyder alt i armaturer og sanitet til dit badeværelse, og her på siden kan du læse mere

  • Håndvask
  • Toilet
  • Bruser
  • Badekar
  • Vandhane

 

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe
Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig.
Ring på 98 14 19 00 – vores eksperter sidder klar til at hjælpe.

Vores leverandører: