Nyt badeværelse eller renovering?

Nyt badeværelse eller renovering?

Trænger badeværelset til en kærlig hånd? Blik og VVS Aalborg tilbyder fuld service med salg, levering og montering af dine nye badeværelseselementer.

Renovering af badeværelse – hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger af flere ting. Først og fremmest afhænger det af, om der er tale om et lille badeværelse eller et stort badeværelse. Dernæst spiller f.eks. materialevalg også en rolle i forhold til pris samt om du renovere et gammelt badeværelse eller skal lave et helt nyt badeværelse.

Uanset om der er tale om en total renovering af badeværelset eller blot en udskiftning af vandhanen, står vi klar med hjælp og rådgivning, som sikrer dig den bedste løsning.

Vores eksperter har mange års erfaring indenfor arbejdet med badeværelser, og benytter sig dermed af den nyeste viden og de bedste værktøjer indenfor faget. Sammen finder vi den bedste løsning til netop dit badeværelse. Kontakt os gerne, hvis du ønsker et tilbud samt hjælp til, hvordan du kan spare penge på dit nye badeværelse.

Nyt badeværelse

Et nyt badeværelse kan være en fantastisk renovering af huset, men projektet stiller også høje krav til en udførlig planlægningsfase, ordentlige materialer og en grundig udførelse.

Planlægningsfasen

Det kan være svært at vide, hvad den bedste løsning til badeværelset er.

Det er væsentligt at overveje, om det er nødvendigt med en komplet renovering, om badeværelset skal ligge et andet sted i huset, eller om det er nok at skifte de gamle armaturer ud?

Du skal også overveje, hvordan det nuværende badeværelse fungerer i hverdagen. Derudover skal du vurdere, hvad der er godt og skidt, og om der er ting, som du savner i den daglige brug?

Her skal du også medtænke de vaner, som du og din familie har på badeværelset, og om rummet skal kunne benyttes af flere på én gang. Dette vil blandt andet have betydning for valg af materialer.

Du kan med fordel også overveje gulvvarme på badeværelset. Det er ikke et must, men kan være en rigtig god ide i vådrum, da gulvvarmen tørre det våde gulv og mindsker dermed risikoen for fugt.

Her på siden har vi samlet en udstilling af bademiljøer, som kan hjælpe dig med at finde dit inspiration til dit nye badeværelse.

Materialer

Der er et væld af materialer at vælge mellem, og her handler det i høj grad om dit temperament i forhold til stil men også anvendeligheden. Man kan eksempelvis have forskellige præferencer alt efter, om man bor en eller to personer sammen, eller om man er en ung børnefamilie.

Udførelse

Renoveringen kan hurtigt blive omfattende og der er ofte flere installationer, der kræver autoriserede håndværkere. Vi anbefaler, at du tager kontakt til en håndværker tidligt i processen, og dermed lader professionelle fagfolk håndtere eventuelle installationer. På den måde vil du også være i overensstemmelse med eventuelle lovmæssigheder, regler og forsikringsbetingelser.

Alt i armaturer og sanitet til dit badeværelse

Vi tilbyder alt i armaturer og sanitet til dit badeværelse, og her på siden kan du læse mere om:

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe

Vi forhandler et stort udvalg af armatur til det nye badeværelse i forskellige designs, og vi kan bestille de fleste farver og mærker hjem, således det matcher dine behov og ønsker. Er du til moderne løsninger kan du eksempelvis vælge en vandhane i messing, hvilket også er en oplagt måde at sætte dit personlige præg på det nye badeværelse. Vi tilbyder også et udvalg af klinker og fliser til både gulve og vægge.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud og hør hvad vi kan gøre for dig. Ring på 98 14 19 00 – vores eksperter sidder klar med gode råd og kyndig vejledning.

Vores leverandører: