Tagrender

Nye tagrender?

Skal du have installeret tagrender på dit hus? Eller er nedløbsrøret stoppet til? Såvel tagrender som nedløbsrør er en vigtig del af ethvert byggeri. Det er de, fordi de er med til at opsamle vand og derfra lede det væk fra huset og ned i kloakken.

Det betyder altså, at en ødelagt tagrende og et ødelagt nedløbsrør kan have store konsekvenser for dit hus. Det kunne eksempelvis være i form af vand- eller fugtskader.

Hos Blik og VVS Aalborg har vores blikkenslagere mange års erfaring indenfor levering, montering og reparation af tagrender uanset type og materiale.

Levering af tagrender

Vil du være fri for at spænde en trailer bag på bilen, leverer vi tagrender til huset, kontoret eller forretningen i hele Aalborg og omegn. Du skal derfor ikke tænke på, hvornår tagrenderne skal afhentes, hvor meget de fylder og så videre. Blik og VVS Aalborg leverer tagrenderne, så de er klar til montering.

Montering af tagrender

Hos Blik og VVS Aalborg tilbyder vi også at komme og montere dine tagrender. Ligeledes tilbyder vi at hjælpe med at rense såvel fyldte tagrender som stoppede nedløbsrør, hvor vandet har svært ved at komme igennem.

Reparation af tagrender

Det er meget vigtigt, at dine tagrender ikke er utætte. Selv et lille hul kan forårsage store fugtskader på dit hus, og hvis uheldet er ude, skal tagrenden repareres så hurtigt som muligt.

Vi reparerer dine tagrender og nedløb, hvis du opdager eventuelle utætheder. Her sørger vi også for at tjekke de øvrige samlinger i din tagrende, for at kunne forebygge fremtidige skader. På denne måde er du sikker på, at dit hus er klar til at tage imod selv store mængder nedbør.

Kontakt os i dag på 98 14 19 00 – så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig.