Alt i brusere og brusesystemer

Brusere og brusesystemer

Vi har samlet alt du skal bruge til din bruser af blandingsbatterier, brusesystemer, afskærmning og så videre. Derudover har vi alt fra de almindelige brusere til de mere luksuriøse med stort brusehoved, som i de sidste par år har vundet indpas i de danske hjem.

Vi har samlet markedets bedste mærker, og forhandler kun produkter af højeste kvalitet. Samtidig sørger vi også gerne for montering og levering af din nye bruser. Det sikrer, at du får den bedste løsning med det mest holdbare resultat.

 

Total udskiftning af bruseren eller måske blot et nyt brusehoved?

Uanset om der er tale om en lille udskiftning eller en investering af de lidt større, så står vi klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan blandt andet besøge vores udstilling af bademiljøer og se forskellige bruseløsninger, samt finde inspiration til dit eget badeværelse.

 

Brusedesign- og funktion

I dag findes der et væld af forskellige løsninger, og det handler blandt andet om hvilken stil, som du ønsker, at dit badeværelse skal udstråle. Er du eksempelvis til de store brusehoveder eller de håndbrusere, der er lidt mere fleksible?

Udover dine stilmæssige præferencer skal du også overveje dine vaner ved brug. Derudover vil der også være forskel på, om man bor alene, eller om man eksempelvis er en ung børnefamilie.

Samme overvejelser gør sig eksempelvis også gældende, hvis du skal have ny bruseafskærmning. Det handler igen om din stil og temperament samt den praktiske anvendelse. Her skal du blandt andet vælge, om det skal være faste brusevægge, svingdøre, hele brusekabiner og så videre.

Som så meget andet er boligindretning- og renovering præget af forskellige tendenser og populære løsninger. Vores bedste råd er at vælge en langsigtet løsning, som du vil fortsætte med at være glad for i mange år frem.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din bruseløsning

Uanset hvad du søger, og uanset hvilke overvejelser du måtte have, så sidder vi klar til at rådgive dig.
Kontakt os på 98 14 19 00 eller besøg vores VVS butik hvor du også kan se vores udstillede bademiljøer.