Nedløbsrør

Nye nedløbsrør?

Nedløbsrørene er vigtige for at kunne lede vandet fra tagrenderne og væk fra din grund. Med nedløbsrør i god kvalitet, der passer til tagrenderne, er du allerede godt på vej til at sikre dit hus og grund mod store vandmasser.

Blik og VVS Aalborg leverer og monterer dine nedløbsrør, og vejleder dig ligeledes i forhold til fremtidig vedligeholdelse, der sikrer rørene en lang levetid.

Overvejelser ved nye nedløbsrør

Har du brug for nye tagrender og nedløbsrør, er der flere ting, som bør overvejes.
Det er nødvendigt at overveje, hvor mange nedløbsrør der er brug for rundt om dit hus. For få nedløb kan give dit hus og græsplæne fugtskader, da vandet ikke ledes væk i tide. Det er også vigtigt, at nedløbsrørene sidder helt tætte ved tagrenderne, og her gælder det om at regne de korrekte dimensioner ud.

I Danmark regner det cirka 179 dage om året, og på et helt år falder der 765 mm. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige løsning, der passer til dit hus, lade og så videre. 

Levering og montering af nedløbsrør

Blik og VVS Aalborg tilbyder montering og levering af dine nedløbsrør og tagrender. Vores erfarne blikkenslagere rådgiver dig, således at der opnås den rigtige løsning for dit hus. Vi udregner ligeledes de rigtige dimensioner på rørene.

Derudover er det også vigtigt at benytte de rigtige plastfittings med den rette hældning. Plastfittings er det sidste knæk, som man normalt ser øverst og nederst på nedløbsrørene.
Med den rette vejledning og montering er du sikker på at modtage nedløbsrør, der passer til dit hus og det til tider regnfulde vejr.

 

Nedløbsrør i forskellige materialer

Vi leverer og monterer nedløbsrør i blik, zink og kobber, som også er de mest benyttede materialer. Ring til os på 98 14 19 00 og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.