Vandvarmer

Vandvarmere

En vandvarmer sikrer at man kan få varmt vand, selv uden at huset har et centralvarmesystem. Vandvarmere sikrer dig brugsvand til køkken og bad, og de findes ofte i de danske fritids- og sommerhuse.

Vi har samlet nogle af markedets bedste vandvarmere, og i mange forskellige størrelser. På denne måde sikrer vi at du får en en vandvarmer der holder i mange år frem, og som passer til netop dit/jeres behov.

Fordelene ved en vandvarmer

Temperaturen i vandet ligger mellem 10 og 65° c, og styres automatisk af en termostat. Beholderen er produceret med en emalje der hindrer bakteriedannelser, hvilket sikrer at vandet altid er hygiejnisk, når det kommer ud af hanen.

Udenpå er varmerne behandlet med en blank lak som sikrer at rengøringen kan foretages med en fugtig klud.

En af fordelene er også at vandet hurtigt varmes op, hvilket er ideelt når man ankommer til sommerhuset, og hurtigt skal have varmt vand. Derudover er beholderne isoleret med en speciel skum, der betyder at isoleringsevnen holdes i mange år frem.

 

Udover salg af vandvarmere, sørger vi også for montering og installation af beholderen, så den er klar til brug.

Hvor stor skal vandvarmeren være?

Så længe der er vandtilførsel og elektricitet, er det muligt at få installeret en vandvarmer. Det er her vigtigt at gøre sig overvejelser omkring hvor stort dit behov er, i forhold til størrelsen af beholderen. Hvis I blot er en eller to primære brugere af vandet, kan I nøjes med en mindre vandvarmer, end børnefamilien som kræver en større beholder.

Tænk over din og din families forbrugsmønstre, og derigennem hjælper vi med at finde ud af hvilken størrelse der er passende. En for stor beholder betyder et løbende energispild, mens en for lille beholder betyder at det varme vand kan slippe op.

Har du brug for hjælp med at finde din nye vandvarmer?

Vores autoriserede VV eksperter sidder klar til med hjælp og vejledning, og sammen finder vi den rigtige løsning, til den rigtige pris.

Kontakt os på 98 14 19 00