Nedløbsrør

Nedløbsrør

Nedløbsrørene er vigtige for at kunne lede vandet fra tagrenderne, og væk fra din grund. Med nedløbsrør i god kvalitet, der passer til tagrenderne, er du allerede godt på vej til at sikre dit hus og grund mod store vandmasser.

Blik og VVS Aalborg leverer og monterer dine nedløbsrør, og vejleder dig i forhold til fremtidig vedligeholdelse, der sikrer rørene en lang levetid.

Overvejelser ved nye nedløbsrør
Har du brug for nye tagrender og nedløbsrør, er der der flere ting der bør overvejes.
Det er nødvendigt at overveje hvor mange nedløbsrør der er brug for, rundt om dit hus. For få nedløb kan give dit hus og græsplæne fugtskader, fordi vandet ikke ledes væk i tide. Det er også vigtigt at nedløbsrørene sidder helt tætte ved tagrenderne, og her gælder det om at regne de korrekte dimensioner ud.

I Danmark regner det cirka 179 dage om året, og på et helt år falder der 765 mm, så derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige løsning der passer til dit hus, lade osv.

 

Levering og montering af nedløbsrør
Blik og VVS Aalborg tilbyder montering og levering af dine nedløbsrør og tagrender. Vores erfarne blikkenslagere rådgiver dig i den rigtige løsning for dit hus, og udregner de rigtige dimensioner på rørene.

Derudover er det også vigtigt at benytte de rigtige plastfittings, med den rette hældning. Plastfittings er det sidste knæk man normalt ser øverst og nederst på nedløbsrørene.
Med den rette vejledning og montering, er du sikker på at modtage nedløbsrør der passer til dit hus og, det til tider, regnfulde vejr.

Nedløbsrør i forskellige materialer
Vi leverer og monterer nedløbsrør i blik, zink og kobber, som også er de mest benyttede materialer. Ring til os på 98 14 19 00,  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.